Редактор: e-mail: снимка: Пресцентър на Общински съвет - ВарнаОбщински съвет – Варна

...
Редактор: e-mail: снимка: Пресцентър на Общински съвет - ВарнаОбщински съвет – Варна
Коментари Харесай

Председателят на Общински съвет – Варна: Няма как да заседаваме присъствено, не можем да проветряваме залата

Редактор: 

e-mail: 

фотография: Пресцентър на Общински съвет - Варна

Общински съвет – Варна няма по какъв начин да заседава присъствено, тъй като няма опция да се проветрява зала „ Пленарна “ през избрани интервали, каквото е условието на здравното министерство. Това отговори ръководителят на съвета Тодор Балабанов във връзка следващата онлайн сесия през днешния ден. На нея се гласоподава новият бюджет на общината.

Освен за опцията да се възстановят съвещанията в обичайна зала на локалния парламент, съветници сложиха пред Балабанов и въпроса за отсъствието на точката „ Дискусия с жителите “ от дневния ред на сесиите.

Председателят на съвета разяснява, че няма техническа опция за полемика с жители при онлайн сесии освен във Варна, само че и на всички места в България. Тодор Балабанов акцентира, че също така нито един жители не е писал до него, с цел да изиска формалното разискване на съответна тематика от съветниците.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР